• Alle niveaus
 • Analytisch
 • Doorzettingsvermogen
 • Persoonlijk
  contact
 • Flexibel
 • Doelgericht
 • Creatief
 • Gestructureerd
 • Koersbepalend
 • Overzicht

Wie wij zijn

Prettig kennis te maken!

Drijvende kracht achter Turnaround Communicatie is Martin Bobeldijk. Als oprichter-eigenaar werkt Martin vanuit zijn passie voor veiligheid, defensie, ICT en maatschappij aan een veilige en leefbare wereld voor iedereen. Zijn opdrachtgevers zijn (overheids)organisaties, (zorg)instellingen en bedrijven. Zij waarderen zijn persoonlijke aanpak en vakmanschap met een hoge score van 4,4 uit 5 punten.

Netwerk
Turnaround Communicatie maakt onderdeel uit van een netwerk van bureaus voor communicatie en public relations. Ook werkt Turnaround Communicatie nauw samen met andere communicatiespecialisten.

Eigenschappen
Op basis van de Jane Talentenscan en een assesment bij Bureau Holtrop ziet het profiel van Martin er als volgt uit:

"Martin Bobeldijk is doelgericht en weet de juiste koers uit te zetten om het gewenste resultaat te behalen. Daarbij maakt hij gebruik van zijn creativiteit, vasthoudendheid, oplossingsgericht vermogen en proactieve werkhouding. Door het snel tot zich nemen van informatie en zijn analytische aard, dringt Martin snel door tot de kern van de zaak en kan deze goed verwoorden. Zijn inzichten en adviezen weet hij om te zetten naar praktische acties.

Complexe materie vertaalt hij naar heldere adviezen en begrijpelijke teksten. Hij leeft zich sterk in mensen in en pakt veel signalen uit zijn omgeving op. Door zijn contacttalent weet hij mensen te motiveren, te stimuleren en is hij klantgericht. Martin geeft mensen zijn vertrouwen, investeert in langdurige relaties en valt op door zijn betrokkenheid, persoonlijke benadering en enthousiasme. Hij houdt het overzicht en stelt concrete en realistische doelen. Tot slot beweegt hij zich gemakkelijk op alle niveaus en in allerlei verschillende organisaties."

 

CEO-niveau
Op alle niveaus binnen uw organisatie kunt u op Martin rekenen. Dat heeft hij in zijn carrière inmiddels ruimschoots aangetoond.
Een voorbeeld van acteren op CEO-niveau is zijn jarenlange inzet voor de Cyber Security Raad (CSR), bestaande uit achttien CEO's en hooggeplaatste functionarissen binnen overheid en wetenschap.

Zo werkte Martin nauw samen met Dick Schoof (NCTV), Bas Eenhoorn (Digicommissaris), Rob Bertolee (AIVD), Gerrit van der Burg (OM), Tineke Netelenbos (ECP), Eelco Blok (KPN), Jos Nijhuis (Schiphol), Herna Verhagen (PostNL), Ron de Mos (CGI), Ben Voorhoorst (TenneT), Patricia Zorko (plv. NCTV, directeur Cybersecurity ministerie van Veiligheid en Justitie), Jannine van den Berg (Politie), Sebastian Reyn (Defensie), Jos de Groot (EZ), Sandor Gaastra (EZ), Bart Hoogendoorn (HP, FAMED), Marcel Krom (CIO Platform Nederland), Dick Heerschop (CIO Politie), Lokke Moerel (topadvocaat Morrison & Foerster, Universiteit Tilburg), Bibi van den Berg (eLAW, Leiden Universiteit), Michel van Eeten (TU Delft) en Bart Jacobs (Radboud Universiteit). Diverse leden van de Cyber Security Raad bevelen Martin aan. Zie hiervoor de testimonials op deze site. Eelco Blok, CEO KPN, heeft zich beschikbaar gesteld als referent.

Nevenfuncties
Ook in zijn vrije tijd zet Martin zich in voor veiligheid en maatschappij. Zo is hij actief als bestuurslid van Vrienden van De Hoop, een goededoelenstichting gericht op hulpverlening in de geestelijke gezondheidszorg. In de plaats waar hij woont organiseert hij activiteiten gericht op persoonlijke groei.

 

Alle niveaus

We bewegen ons gemakkelijk op alle niveaus in uw organisatie, van hoog tot laag.

Analytisch

Veel en complexe informatie tot ons nemen, de kern pakken en vertalen naar heldere adviezen en teksten.

Doorzettingsvermogen

We gaan door, ook in lastige situaties. Problemen lossen we op.

Contacttalent

Makkelijk en persoonlijk contact, open gesprekken. Motiverend en klantgericht.

Flexibel

We benutten de mogelijkheden die we zien, voor maximaal resultaat.

Doelgericht

We houden voor ogen wat we willen bereiken en handelen daarnaar.

Genoeg gelezen? Laten we dan kennismaken!

Bel ons voor een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

212