• Hogere puzzel kunde
    Alle informatieblokken op de juiste plaats

Tekst

Hogere puzzelkunde

Tekstschrijven is net puzzelen. Net als bij een Rubiks kubus zetten we alle informatieblokken op de juiste plaats, zodat er een mooi geheel ontstaat.

Als eerste kijken we naar het grote geheel. Om welke organisatie gaat het? Waarom deze opdracht? Wat wilt u bereiken? We stellen samen met u de scope en de kaders van de opdracht vast.

De volgende stap is het compleet maken van één zijde van de kubus. We verzamelen alle benodigde informatieblokken, zoals visie, communicatiedoelstelling en projectdocumenten. Ook houden we interviews om aan extra informatie te komen.

Daarna is het zaak de blokjes van de middelste laag naar de juiste plek te draaien. Die middenlaag geeft houvast voor de uiteindelijke oplossing. Daarom zetten wij in deze fase een structuur op voor onze tekst. Aan de hand hiervan maken we een ruwe opzet van tekstblokken die we willen verwerken.

 

Tot slot wordt het derde en laatste vlak geordend. Op basis van de vorige stap schrijven we eerst een ruwe versie en daarna een leesbare versie. Vervolgens gaan we bijslijpen en tot slot leveren we de definitieve tekst aan u op.

Deze gestructureerde methode zorgt ervoor dat u tussentijds kunt volgen waar we staan en wat we doen. Uiteindelijk draait u zelf het laatste blokje op zijn plaats, door uw goedkeuring te geven op onze tekst.

Deze aanpak volgen we bij alle teksten die we schrijven. Afhankelijk van de aard van de opdracht zal dit meer of minder uitgebreid zijn.

Met onze teksten sluiten we aan bij uw organisatiedoelen, communicatiedoelen en organisatiecultuur. En wat nog belangrijker is: we sluiten aan bij uw doelgroepen!

Analytisch

Complexe materie brengen we terug tot de kern en vertalen we naar heldere teksten.

Communicatief

Onze teksten sluiten aan bij uw organisatie en vertellen helder uw verhaal.

Journalistiek

Artikelen en interviews voor uw website, magazine, nieuwsbrief, jaarverslag, boek of rapport.

Redactie

Redigeren of herschrijven van uw tekstuitingen. Daar zit verschil tussen. We doen het allebei.

Storytelling

Geen droge feiten meer. We schrijven een verhaal dat mensen raakt en inspireert.

Online

Teksten en posts voor uw sociale media of website. Kort en to the point.

Wij puzzelen een vlotte en ijzersterke tekst voor u in elkaar.

Ontdek hoe alle stukjes naadloos in elkaar passen!

189