• Cyber? Mij een zorg!

18 april 2018 - Conferentie 'Cyber? Mij een zorg!'


Topsprekers geven strategische en tactische handvatten voor cybersecurity
in de héle organisatie. Aan het eind van de dag ga je gewapend met kennis
en praktische tips naar huis. Aanmelden via www.cybermijeenzorg.nl

 

Cyberaanvallen zijn volop in het nieuws. Het veroorzaakt veel schade. Wereldwijd zijn er voorbeelden van organisaties, waaronder ziekenhuizen en huisartsenposten, die stil komen te liggen. Waarom zou jij je druk maken over digitale veiligheid? Om bewustwording rond dit thema te verhogen, kennis te verdiepen en praktische handvatten aan te reiken, organiseren Turnaround Communicatie en SVDC op woensdag 18 april in Zeist de conferentie ‘Cyber? Mij een zorg!’.

Cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag en vele organisaties waaronder zorginstellingen ondervinden hier veel hinder van. Cyberveiligheid raakt de gehele organisatie en iedereen die binnen de organisatie werkt dient waakzaam te zijn om erger te voorkomen.
Een divers palet aan ervaren sprekers zal daarom praktische handvatten aanreiken, waarmee u uw eigen organisatie een stuk weerbaarder kunt maken tegen deze actuele dreiging. Er wordt onder meer ingegaan op de laatste ontwikkelingen rond cybersecurity, de wet en regelgeving, werkwijze van criminelen en de mogelijke crisisrespons daarop.
 

De IT-collega’s zijn aan zet. Cybersecurity  is vooral hun ding. Jij kan er niets aan doen. Maar is dat wel zo? Nee! Niets is minder waar. Digitale veiligheid is niet alleen een technisch onderwerp voor de IT-afdeling. Het raakt de hele organisatie! Van bestuur en directie tot management en medewerker; iedereen draagt verantwoordelijkheid voor een digitaal veilige organisatie. En van beleid, inkoop en juridische zaken tot bedrijfsvoering, HRM en facilitaire zaken; alle afdelingen spelen een belangrijke rol. ‘Cyber? Mij een zorg!’ geeft je handvatten voor digitale veiligheid in de héle organisatie.
 

Aanmelden via www.cybermijeenzorg.nl

218